Precosa förebygger diarré och skyddar tarmen utan att påverkas av antibiotika

Precosa är ett läkemedel mot antibiotika-associerad diarré och obalans, med en lång historia som ett effektivt probiotikum.

Användningen har studerats i decennier och studeras fortfarande med övertygande resultat. Upptäck i den här videon hur Precosa fungerar och hur det kan skydda din tarmflora vid användning av antibiotika.

Den här videon är baserad på Precosas produktmonografi (SPC).

Hur fungerar Precosa?

Precosa – ett probiotiskt läkemedel

Precosa innehåller den probiotiska jäststammen Saccharomyces boulardii CNCM I-745, en naturligt förekommande jäststam, som upptäcktes 1923 av den franske mikrobiologen Henri Boulard. Saccharomyces boulardii CNCM I-745 är nu patenterad och registrerat som läkemedel i över 100 länder.

Precosa förebygger diarré vid antibiotikabehandling

Precosa skyddar tarmslemhinnan bland annat genom att blockera giftiga ämnen (toxiner) från bakterier samt förhindrar tillväxt av vissa tarmbakterier som kan orsaka diarré.

Precosa är naturligt tåligt mot antibiotika

Eftersom Saccharomyces boulardii CNCM I-745 är en probiotisk jäststam (och inte en bakteriestam) är den naturligt tålig mot antibiotika och kan tas i samband med antibiotikabehandlingen utan att förlora sin effekt.

Precosa kapslar finns i praktiska förpackningar

Precosa kapslar är osötade och lätta att svälja. 1 Precosa kapsel innehåller 250 mg frystorkad Saccharomyces boulardi.

Kapslarna finns i praktiska glasburkar på 20- och 50 stycken, samt i en lättöppnad folieförpackning (blister) med 30 stycken.

Precosa innehåller inte mjölkprotein, gluten eller vete. Mängden laktos i kapseln är 32,5 mg, vilket motsvarar ungefär en tesked låglaktosmjölk. Precosa innehåller bovint gelatin (från nötkreatur).

Precosa pulver är lätt att använda

Den praktiska förpackningen gör det enkelt att ge Precosa, till exempel till dina barn. Precosa dospulverpåsen innehåller 250 mg frystorkad Saccharomyces boulardi, pulver med tuttifruttismak. Du kan administrera pulvret som det är eller blanda det med mat eller dryck (inte över 50 ° C eller iskallt). Förpackningen innehåller 20 stycken dospåsar.

Precosa innehåller inte mjölkprotein, gluten eller vete. Mängden laktos i kapseln är 32,5 mg, vilket motsvarar ungefär en tesked låglakosmjölk.

Precosa kapslar och dospasar

Köp Precosa produkter

Köp online eller på ditt närmaste apotek. Precosa finns att köpa på samtliga apotekskedjor över hela landet.

Vad är Saccharomyces boulardii CNCM I-745?

Vad är Saccharomyces boulardii CNCM I-745?

Saccharomycces Boulardii CNCM-I 745Unikt jäst probiotikum

Saccharomyces boulardii CNCM i-745 är ett unikt jäst probiotikum med en enda stam

SB historia

Precosa och Saccharomyces boulardii CNCM i-745 historia

Vetenskapligt bevis för Precosa

Vetenskapligt bevis för Precosa

Meny